Ajánlati kötelezettségünk
Internetes áruházunkban  meghirdetett akciós ajánlatok a feltüntetett időpontig, illetve a raktárkészletünk erejéig érvényesek. 
Áruházunk adatbázisát igyekszünk naprakészen frissíteni, a legutóbbi frissítés időpontját a kezdőoldalon közzétesszük.
 
A nulla készletre futott  termékeket igyekszünk pótolni, illetve az aktualitását vesztetteket a megjelenő kínálatunkból igyekszünk mielőbb kivenni.
Ennek ellenére előfordulhat, hogy ezen termékek kínálatunkból való felfüggesztése késedelmet szenved, ezért ajánlati kötelezettségünk kizárólag a raktárunkban 
meglévő áruféleségekre vonatkozik, és az ott megtalálható tényleges raktárkészletek erejéig érvényesek! 
 
Az "Értesítést kérek" gombbal megjelölt árucikkek webáruházunk webes felületén közvetlenül nem rendelhetők meg, mert ezekből nem rendelkezünk azonnal hozzáférhető saját raktárkészlettel.
Ezen cikkeknél feltüntetett árak irányárak, és a rendelési lehetőségéről, valamint az éppen érvényes árral kapcsolatban vevőszolgálatunk bármely elérhetőségén
vevői egyeztetés kezdeményezését kérjük.
 
Szerzői jogok
 A honlap és a rajta megjelenő fotók és termékismertető leírások az AGROMECHANIKA Kkt. tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény
1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. 
 
Tilos azokat akár eredeti, akár átírt, akár átszerkesztett vagy retusált formában bármilyen kiadvány, vagy weblap szerkesztési célra felhasználni vagy továbbadni.
 
Tilos azokat részben, vagy egészben számítógépen tárolni a személyes, és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

 

 
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter